Equip

Al Centre Mèdic Fedear teniu tot un equip dedicat al vostre servei i estem convençuts que la millor forma de donar-vos atenció és fer-ho de la manera més responsable possible, combinant una bona tasca professional i pràctica mèdica de la forma més humana possible, però també sent eficaços per estalviar-vos temps i molèsties, procurant sempre trobar la màxima comoditat per a vosaltres.

Rehabilitació i Fisioterapia

Mireia Ferreres Sánchez

Fisioterapia

Amb més de 10 anys d’experiència es va diplomar en Fisioterapia l’any 2009, ha realitzat diferents cursos com disfunció craniomandibular, massatge neurosedant, bandatge funcional i està especialitzada en sol pelvià.

Marisol Garcia Munuera

Fisioteràpia

Diplomada en Fisioteràpia en la Universitat Blanquerna Ramon Llull l’any 2008, especialitzada en punció seca, sòl pelvià i hipopressius i quiromassatge.

Alfons Moral

Fisioterapia

Fisioterapeuta especialitzat en patologies neurològiques i en l’àmbit de l’esport. Amb experiència en diferents club esportius, com el Futbol Club Barcelona.

Actualment exerceix també de professor associat a la Universitat Internacional de Catalunya.

Alba Alcarria Dorado

Fisioteràpia

Graduada en fisioteràpia per la Universitat Autònoma de Barcelona. Experiència en fisioteràpia individual i en grups amb patologies comuns, en exercici terapèutic i gimnàstica preventiva.

Júlia Soteras Almirall

Fisioterapia

Formada en fisioteràpia per la Universitat de Lleida i experta en fisioteràpia de l’esport. Amb experiència en clubs esportius i centres mèdics.