Equip

Al Centre Mèdic Fedear teniu tot un equip dedicat al vostre servei i estem convençuts que la millor forma de donar-vos atenció és fer-ho de la manera més responsable possible, combinant una bona tasca professional i pràctica mèdica de la forma més humana possible, però també sent eficaços per estalviar-vos temps i molèsties, procurant sempre trobar la màxima comoditat per a vosaltres.

Sara Garcia

Sara Garcia

Psicologia

Psicòloga graduada per la Universitat Ramon Llull el 2014, ha realitzat el Màster en Coaching i Lideratge personal i el de Psicologia General Sanitària. Especialitzada en atenció psicològica a través de teràpia individual d’adults, adolescents, nens i parelles.

Sara Barazzi

Sara Barazzi

Psicologia

Graduada de psicologia l’any 2017 per la Universistat de Barcelona, ha realitzat el Màster de Psicologia General Sanitària, ha treballat en l’Hospital de Vall d’Hebron de Barcelona. Especialitzada treballant amb diferents grups d’edats i problemàtiques diverses.

Emma Pascual

Emma Pascual

Psicologia

Llicenciada en Psicologia amb més de 10 anys d’experiència, l’Emma està especialitzada en acompanyar a les persones de totes les edats en processos traumàtics, mitjançant tècniques d’última generació com EMDR (Eye Movement Desensitization and Reprocessing), Teràpia Sensoriomotriu i IFS (Internal Family Systems), entre d’altres.
Podeu consultar la seva web