Equip

Al Centre Mèdic Fedear teniu tot un equip dedicat al vostre servei i estem convençuts que la millor forma de donar-vos atenció és fer-ho de la manera més responsable possible, combinant una bona tasca professional i pràctica mèdica de la forma més humana possible, però també sent eficaços per estalviar-vos temps i molèsties, procurant sempre trobar la màxima comoditat per a vosaltres.

Nadiya Kutsela

Nadiya Kutsela

Podologia

Graduada en Podologia per la Universitat de Barcelona, l’any 2016 ha assistit en diferents jornades pedològiques com les del diagnòstic i tractaments del peu en l’esport i ha realitzat cursos enfocats al diagnòstic i tractament del peu diabètic.
Marçal Pescador

Marçal Pescador

Podologia

Graduat en Podologia per la Universitat de Barcelona l’any 2018 i especialitzat en abordatge en el tractament de les condropaties i tendinopaties d’origen mecànic, embenats neuromusculars i en podologia pediàtrica.

Laia Rovira

Podologia

Podòloga per la Universitat de Barcelona i màster en cirurgia pediàtrica. Ha col·laborat amb entitats com la fundació Josep Finestres.

Carmen Parra

Carmen Parra

Podologia

Diplomada en Podologia per la Universitat de Barcelona i amb una trajectòria de més de 10 anys d’experiència. Actualment està cursant el Màster en Podologia Esportiva.
Birjiñe Ruiz

Birjiñe Ruiz

Podologia

Graduada en Podologia per la Universitat de Barcelona l’any 2018 especialitzada amb el màster de peu diabètic impartit per la Universitat Autònoma de Barcelona.
Belen Rocha

Belen Rocha

Podologia

Diplomada en Podologia per la Universitat de Barcelona l’any 2007 i especialitzada en tècnica ortopèdica, en podologia esportiva i reeducació unguial, amb una trajectòria de més de 14 anys d’experiència.