Equip

Al Centre Mèdic Fedear teniu tot un equip dedicat al vostre servei i estem convençuts que la millor forma de donar-vos atenció és fer-ho de la manera més responsable possible, combinant una bona tasca professional i pràctica mèdica de la forma més humana possible, però també sent eficaços per estalviar-vos temps i molèsties, procurant sempre trobar la màxima comoditat per a vosaltres.

Medicina General

Dra. Carbonell

Dra. Carbonell

Medicina General

Amb més de 30 anys d’experiència exercint com a Doctora de Medicina General treballant en ambulatoris de la Comarca del Garraf. Ha realitzat diferents cursos com Avances en Cirurgia Vascular, de Medicina Interna, de Cures Intensives a més d’assistir a reunions i conferencies dermatològiques i cardiòlogues.

Dr. Ayguade

Dr. Ayguade

Medicina General

Amb més de 40 anys d’experiència treballant com a especialista en Medicina Forence, títol obtingut per l’Hospital Clinic de Barcelona. Ha treballat també com a metge de Medicina General i Al·lergologia. Actualment estudia la carrera de Química en la Universitat Nacional d’Educació a distància.

Dra. Joval

Dra. Joval

Medicina General

Llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat Autónoma de Barcelona i especialitzada en Medicina General l’any 1981. Ha treballat en residències, hospitals i ambulatoris. Ha realitzat diferents cursos de Salut Mental, Cures Pal·litatives, Geriatria i Atenció Pediàtrica.

Dr. Zurdo

Dr. Zurdo

Medicina General

Llicenciat en Medicina General i amb més de 30 anys d’experiència com a Doctor assistencial treballant en diversos Centres Sanitaris. Especialitzat en revisions laborals i accidents de treball.

 

Dra. Medina

Dra. Medina

Medicina General

Llicenciada en Medicina General ha treballat com metge assistencial en diferents Centres i Hospitals, i ha realitzat cursos d’accident cerebrovascular, malalties infectocontagioses i mètodes de planificació familiar.