Equip

Al Centre Mèdic Fedear teniu tot un equip dedicat al vostre servei i estem convençuts que la millor forma de donar-vos atenció és fer-ho de la manera més responsable possible, combinant una bona tasca professional i pràctica mèdica de la forma més humana possible, però també sent eficaços per estalviar-vos temps i molèsties, procurant sempre trobar la màxima comoditat per a vosaltres.

Medicina General

Dra. Carbonell

Dra. Carbonell

Medicina General

Amb més de 30 anys d’experiència exercint com a Doctora de Medicina General treballant en ambulatoris de la Comarca del Garraf. Ha realitzat diferents cursos com Avances en Cirurgia Vascular, de Medicina Interna, de Cures Intensives a més d’assistir a reunions i conferències dermatològiques i cardiòlogues.

Dr. Ayguade

Dr. Ayguade

Medicina General

Amb més de 40 anys d’experiència treballant com a especialista en Medicina Forense, títol obtingut per l’Hospital Clínic de Barcelona. Ha treballat també com a metge de Medicina General i Al·lergologia. Actualment estudia la carrera de Química en la Universitat Nacional d’Educació a distància.

Dra. Joval

Dra. Joval

Medicina General

Llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona i especialitzada en Medicina General l’any 1981. Ha treballat en residències, hospitals i ambulatoris. Ha realitzat diferents cursos de Salut Mental, Cures Pal·liatives, Geriatria i Atenció Pediàtrica.

Dr. Zurdo

Dr. Zurdo

Medicina General

Doctor en Medicina per la Universitat de Barcelona.
Llicenciat en Medicina per la Universitat de Valladolid.
Metge especialista en Medicina del Treball.
Diplomat en Sanitat. Màster en Salut Pública.
Cap dels serveis mèdics d’ADIF a Barcelona.
Metge adjunt al Servei d’Úrgencies de l’Hospital Sant Antoni Abat de Vilanova i la Geltrú, al llarg de vint-i-dos anys.
Formació continuada en Medicina de Familia.
Ponent a Congresos nacionals e internacionals de Medicina del Treball.

 

 

Dra. Medina

Dra. Medina

Medicina General

Llicenciada en Medicina General ha treballat com metge assistencial en diferents Centres i Hospitals, i ha realitzat cursos d’accident cerebrovascular, malalties infectocontagioses i mètodes de planificació familiar.