Equip

Al Centre Mèdic Fedear teniu tot un equip dedicat al vostre servei i estem convençuts que la millor forma de donar-vos atenció és fer-ho de la manera més responsable possible, combinant una bona tasca professional i pràctica mèdica de la forma més humana possible, però també sent eficaços per estalviar-vos temps i molèsties, procurant sempre trobar la màxima comoditat per a vosaltres.

Ginecologia i Obstetrícia

Dra. Miguel

Dra. Miguel

Ginecologia i Obstetrícia

Especialista en Obstetrícia i Ginecologia amb 30 anys de trajectòria i especialitzada en sexualitat humana, lactància materna, prevenció i control de malalties de transmissió sexual, en salut sexual i reproductiva i en sexologia clínica, ha participat en diversos estudis i publicacions.

Dr. Berjawi

Dr. Berjawi

Ginecologia i Obstetrícia

Exercint des del 1989 com especialista en obstetrícia i Ginecologia i diplomat en Ecografia Obstètrica ha treballat en hospitals com Hospital del Mar de Barcelona i l’Hospital Camils de Sant Pere de Ribes.

Dra Provenzano

Ginecologia i Obstetrícia

Més de 10 anys d’experiència com a ginecòloga i obstetra. Ha exercit com a cap de metges residents en la seva especialitat i també s’ha format en medicina bioenergètica i integrativa i neurobiociència.