Equip

Al Centre Mèdic Fedear teniu tot un equip dedicat al vostre servei i estem convençuts que la millor forma de donar-vos atenció és fer-ho de la manera més responsable possible, combinant una bona tasca professional i pràctica mèdica de la forma més humana possible, però també sent eficaços per estalviar-vos temps i molèsties, procurant sempre trobar la màxima comoditat per a vosaltres.

Dra. Valverde

Dra. Valverde

Cardiologia

Fa més de 18 anys que visita en diferents hospitals i ha col·laborat en diversos congressos. Amb una àmplia experiència en ecocardiografies i ha impartit classes sobre fisiopatologia de Síndrome Coronària Aguda.

Dra. Carme Guerrero Morales

Dra. Carme Guerrero Morales

Cardiologia

Llicenciada en Medicina per la Universitat de Barcelona campus Hospital Clínic l’any 2012 i especialitzada en Cardiologia l’any 2018.  Ha treballat com a Coordinadora de l’área ambulatoria de Cardiologia de l’Hospital Universitari de Bellvitge i ha participat en diferents publicacions, ha assistit a diversos congressos i ha realitzat cursos i seminaris com el seminari online d’ergoespirometría i la seva aplicació a la Cardiologia.

Dr. Pérez

Dr. Pérez

Cardiologia

Amb més de 23 anys d’experiència, ha participat en diferents congressos i en diverses publicacions, i ha treballat en hospitals, com Hospital d’Igualada, Hospital Universitari Bellvitge, Hospital Viladecans. Especialitzat en cardiopatia isquèmica.